NieuwsMeer nieuws

Themadag Overheidsopdrachten op 23 mei 2019

Mr. Flamey heeft onlangs gesproken op de studiedag 'Actualia Overheidsopdrachten', georganiseerd door M&D Seminars, en zal opnieuw spreken op de 'Themadag Overheidsopdrachten anno 2019', die wordt georganiseerd door LegalNews.be en Larcier op 23 mei 2019.

 

Wie zijn wij

Flamey Advocaten is een gerenommeerd nichekantoor publiek, administratief en bestuursrecht met vestiging in Antwerpen. Opgericht in 1994 als eerste advocatenkantoor publiek recht in Vlaanderen kan het kantoor inmiddels bogen op een rijke expertise en bijna 35 jaar ervaring.

Binnen haar specialisaties verleent het kantoor juridisch advies en bijstand aan lokale en internationale ondernemingen, particulieren, overheidsbedrijven, lokale besturen en intercommunales. Door de jaren heen werd een sterke band opgebouwd met een groot aantal gevestigde waarden uit de vastgoedsector. Om belangenconflicten te vermijden en de belangen van haar cliënteel maximaal te behartigen, aanvaardt het kantoor in de regel geen opdrachten van centrale overheden zoals het Vlaamse Gewest of de Belgische Staat.

Waar nodig, werkt het kantoor samen met andere advocatenkantoren, of wordt beroep gedaan op externe deskundigen (expert-landmeter, schatter onroerend goed, stedenbouwkundige, milieuadviesbureau, erkende bodemdeskundigen, bedrijfsrevisoren). Zo worden preferentiële relaties onderhouden met een aantal advocatenkantoren in binnen- en buitenland die op Flamey Advocaten beroep doen voor bijstand binnen de vakdomeinen waarvoor het kantoor gekend is.

Wij adviseren en staan onze cliënten bij in het kader van hun onderhandelingen met de overheid en in het kader van hun administratieve en gerechtelijke betwistingen. Het kantoor behartigt zaken voor alle Belgische rechtscolleges, waaronder de Raad voor Vergunningsbetwistingen, de Raad van State en het Grondwettelijk Hof, en voor het Europees Hof van Justitie en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Flamey Advocaten heeft door de jaren heen een bijzondere reputatie opgebouwd in complexe juridische geschillen met de overheid.